Noortje Baselet

Mijn middelbare opleiding heb ik gevolgd in het Don Bosco College te Hechtel. Hierna ben ik naar Leuven getrokken, waar ik in 2011 ben afgestudeerd aan de K.U.L. als Master in de logopedische en audiologische wetenschappen. In 2013 volgde ik het internationale postgraduaat ECSF en specialiseerde ik mij in vloeiendheidsstoornissen. 

 

Na mijn afstuderen in 2011 heb ik in Herent en Kessel-lo in een groepspraktijk gewerkt. Ik werk sinds 2014 ook deeltijds in de secundaire school voor buitengewoon onderwijs Sint-Elisabeth in Wijchmaal. Ik werk er met jongeren met autisme of een andere beperking, die problemen ondervinden met lezen, schrijven, taal en communicatie. In 2016 besloot ik om terug naar Hechtel te keren en zelf een praktijk op te starten. 

 

Mijn streefdoel in therapie is steeds om de communicatie en het spreken aangenaam te maken en de levenskwaliteit te verbeteren. Ieder kind is uniek en de aanpak zal steeds afgestemd zijn op de noden van het kind en de ouders. Nauwe samenwerking met ouders en de omgeving is hierbij erg belangrijk. Ik specialiseer mij in het behandelen van kinderen en volwassenen met vloeiendheidsproblemen en in het behandelen van de communicatie- en taalproblemen die voorkomen in combinatie met autisme. 


Eline De Meyer - logopediste

In 2017 heb ik mijn bachelor gehaald in de logopedie aan de HoGent. In 2018 ben ik het postgraduaat meertaligheid gestart en in 2019 het postgraduaat autisme. Verder heb ik me verdiept in OMFT en fonologische stoornissen bij kinderen. Met mijn creativiteit en enthousiasme probeer ik elk kind te boeien en een stapje verder te brengen.


Karlien Gerits - logopediste


Anneleen Gijsbers - Psychologe

Als kinder- en jeugdpsychologe bied ik begeleiding aan kinderen, adolescenten en jongvolwassenen die moeilijkheden ervaren op sociaal, emotioneel of communicatief vlak. Ik hecht hierbij belang aan de omgeving waarin iemand leeft (gezin, school,…) en probeer dit dan ook in de begeleiding te betrekken.

In 2008 behaalde ik mijn bachelor in het sociaal werk, waarna ik in 2013 mijn master in de klinische psychologie haalde aan de K.U.L. Sinds 2013 werk ik in een privépraktijk.

  

Ik volg jaarlijks diverse studiedagen en ben erkend door de Psychologencommissie en heb een erkend visum. Verder ben ik ook lid van de Belgische Federatie van psychologen (BFP), de Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en de Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (VVGT)

 

Pauline Buffet - kinesitherapeut

In juni 2020 behaalde ik mijn diploma kinesitherapie aan de Universiteit van Hasselt, met als specialisatie pediatrie. Bij het maken van een studiekeuze werd het voor mij al snel duidelijk dat ik voor een studie zou gaan waarbij gezondheid en mensen (en dan in het bijzonder kinderen) centraal staan.

 

Je kan bij mij terecht voor de behandeling van neuro- en psychomotorische aandoeningen bij kinderen en voor ontwikkelingsstimulatie bij baby’s en kleuters.

 

Momenteel ben ik mij extra aan het verdiepen in het psychomotorisch luik aan de hand van de jaarcursus psychomotorische ontwikkeling en remediërend leren aan de Thomas More Hogeschool.